Grand Hotell Flekkefjord

GRAND HOTELL « Om Grand

Grand Hotell har siden 1897 gitt reisende i Flekkefjord herskapelig overnatting, og delikate matopplevelser.

Blant hvite trehus i trivelige gater inviteres du inn gjennom et elegant inngangsparti, under en stilig lampe som var den aller første gatelampen i Flekkefjord.

Hotellet er plassert der gamlebyen, som kalles Hollenderbyen begynner. Området ligger midt i sentrum og det meste av Flekkefjords rikholdige tilbud finnes innenfor en kort spasertur fra hotellet.

Grand Hotell Flekkefjord

Ærverdig og moderne

Hotellet er oppført i klassisk sveitserstil med åttekantede tårn, og har 29 rom i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt og smakfullt innredet.

Den ærverdige stilen har gjort bygget til et av Flekkefjords mest fotograferte motiver, og de siste årene har hotellet vært gjennom en omfattende modernisering. Den gamle sjelen er intakt, men bak fasaden skjuler det seg et topp moderne hotell med alle nødvendige bekvemmeligheter.

Restaureringsjobben som tok bygget tilbake til sin opprinnelige utførelse gjorde at hotellet ble tildelt hedersprisen, «byggeskikkprisen» i 2018.

grand_hotell_flekkfjord-suite-DSC00177

Privat eller på jobb

Gjestene våre finner roen på hotellet og fasilitetene innbyr både til en romantisk kjæresteweekend, eller en trivelig familieferie. Samtidig er det mange av våre besøkende som kommer i forbindelse med jobb.

Vi har fleksible konferanselokaler som enkelt kan tilpasses både større og mindre grupper. Her arrangeres det seminarer, julebord, bryllup og konfirmasjoner. Vi organiserer overnatting, mat og annen bevertning, slik at dere kan finne ro til det dere skal.

Hotellet har også egen pub i kjelleren, som kan være et trivelig sted for å runde av kvelden.

grand_hotell_flekkefjord-kjokken-DSC01520

Grand Gastro

Du trenger ikke å være gjest på hotellet, for å nyte maten i restauranten vår. Grand Gastro er en av Flekkefjords aller mest populære spisesteder og matfilosofien er egentlig ganske enkel. Vi bruker de beste norske råvarer basert på sesonger og tilgjengelighet, for å servere smakfull, folkelig og ærlig mat.

Velkommen til Grand Hotell Flekkefjord – en opplevelse litt utenom det vanlige