Kurs & Konferanse

GRAND HOTELL « Kurs & Konferanse

I elegante og inviterende omgivelser byr vi på moderne kurs og konferanselokaler som passer for alt fra små møter, til større konferanser. Vi har to rom som ligger vegg i vegg og lett kan gjøres om til ett stort lokale.

Konferanseområdet er tilknyttet en trivelig terrasse, hvor man kan strekke på bena og trekke frisk luft mellom slagene.

Alt av nødvendig teknisk utstyr, som prosjektor og lignende finnes i lokalene, slik at det legges til rette for et effektivt kursopplegg.

Læring og felleskap

Kurs og konferanser handler gjerne om noe mer enn å lære nye ting. Dette er møteplasser hvor man blir bedre kjent med kolleger, eller skaffer nye kontakter.

Grand Hotell er spesielt godt tilrettelagt for de sosiale møtepunktene. Man kan nyte en felles middag i vår restaurant Grand Gastro, eller dele et glass i solen på vår store takterrasse.

Etter en lang og effektiv dag kan det også være godt å senke skuldrene i hotellets egen pub. Omgivelsene inviterer til å løfte haken, senke pulsen og hygge seg sammen med andre.

Alt på et sted

Vi kan tilby komplette pakker med konferanse/kurs, overnatting, matservering og annen bevertning, slik at du får alt på en plass. For dem som kommer i bil har vi kjellerparkering under hotellet.

Vi er behjelpelige med planlegging av små kurs, konferanser og møter dersom dette skulle være ønskelig.

Halvdagskurs, dagskurs eller kurspakke med overnatting? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi kan sette sammen en pakke som er skreddersydd for dine behov.

Vi møtes på Grand Hotell Flekkefjord